PERHATIAN : Jika anda mahukan seorang kekasih, luangkan masa 5 minit dan baca sampai habis!

TEKNIK RAHSIA MENGGUNAKAN 'RAHSIA SULIT MEMIKAT' YANG MEMBUATKAN DIA MERAYU NAK JADI KEKASIH ANDA, TANPA PERLU GUNAKAN BOMOH!

Sejak Mei 2011, sudah ramai yang telah berjaya berpasangan dengan menggunakan rahsia sulit ini. Mendapatkan kekasih akan jadi sangat mudah, sehingga budak sekolah pun boleh buat. Anda bagaimana?




  Dari Meja: Ahmad Fikri
  Tempat : Akademi Memikat
  Tarikh : Hari ini
  Re: Kenapa masih lagi bujang?...Ada masalah dalam  memikat ke?





Sebelum anda scroll sampai bawah , Sila Muat Turun Preview Panduan Memikat Ini Secara PERCUMA Dahulu.

Masukkan nama dan email anda untuk mendapatkan preview ini. Kemudian ikut arahan yang diberikan untuk pengesahan email. Anda akan diberikan link download panduan ini setelah email anda disahkan.

Nama
Email
Email Marketing by TrafficWave.net

Email anda dijamin selamat. Saya juga membenci SPAM seperti anda.





Kepada lone ranger sekalian,

Saya tahu anda sedang berusaha memikat..tetapi ada satu hakikat yang anda perlu tahu..

Memikat akan jadi kerja susah kalau anda tak tahu caranya..

Anda tahu tak, nak memikat ni memang susah kalau anda tak tahu cara yang sebenarnya.....ada basic rules yang anda kena ikut.

Pada ketika ini, tahukah anda sebenarnya memikat ni ada basic rules? Apa tu basic untuk memikat? saya akan terangkan di bawah nanti. Ini cara yang biasa anda guna untuk memikat kan?
  • Anda bagi bunga, takpun bagi hadiah. Anda rasa dengan itu dia akan gembira dan menghargai anda. tapi apa yang berlaku, dia langsung tak kisah dengan hadiah yang anda bagi tu. layanan die dekat anda sama jugak, anggap anda tak lebih dari kawan pun.
  • Anda cakap "i love u " dekat dia. kononnya dengan cara itu dia akan tersentuh hati dan sukakan anda. Ini bukan filem ye. Realitinya, orang yang cakap "i love u" ni pasangan yang dah couple 2 3 tahun je. Anda buat camtu sebenarnya, lagi la die nak jauhkan diri dari anda.
  • Anda hari-hari sanggup main sms dengan dia. Tak kiralah dalam kelas, dalam kereta, dalam meeting, kononnya anda nak dia nampak yang anda sentiasa ada untuk dia. Pantang dia cakap die sakit, anda pulak yang panik lebih? eh kenapa nak panik pulak. belum jadi pasangan tak perlu la nak caring lebih-lebih.
  • Anda selalu nak cuba tarik perhatian dia. Pantang nampak dia, anda dah gelabah dah. mula la suara nak berubah, gaya nak hebat. mula la nak betulkan tempat duduk, cerita nak best-best je. sebenarnya, anda dah jadi tak natural,senang die nampak yang anda ni buat-buat. Die tak tertarik pun. hentikan la.
Yang malangnya, teknik yang anda guna untuk memikat ni tak berkesan pun. Apa yang lagi tak bestnya semua cara memikat yang anda pakai ni membawa kepada satu maksud sahaja dalam hati orang yang anda nak pikat. Ianya adalah.........


Saya suka awak pikat saya, tapi cara anda pikat saya ni tak best. Awak langsung tak mengujakan saya!...

Itulah apa yang ada dalam hati dia...cuma dia tak sampai hati nak cakap pada anda je...

Habis bro, kalau semua cara ni tak mengujakan, ada cara yang lebih baik ke?

Ya ada...inilah yang saya nak kongsikan dengan anda..

Saya menerima email meminta tips memikat hampir setiap hari. Soalan soalan seperti "saya tak tahu cara nak tekel die. Tolong ajarkan", "Die tak layan saya, apa saya patut buat sekarang?" sangatlah mengejutkan kerana seolah-olah ada orang memang tak tahu langsung cara nak memikat hati seseorang.



Sebenarnya bukan mereka ni tak pandai, kebanyakan kes yang saya lihat, mereka dah gunakan teknik yang salah untuk memikat.
 
Teknik yang salah untuk memikat ni la yang sangat berisiko semasa memikat. Yelah kalau orang tu anda dah ushar lama, oleh kerana anda tak cukup ilmu nak memikat, die tu terlepas dari genggaman anda. Kan rugi tu?

Saya nak beritahu, jika anda gagal lakukan perkara dibawah ini, anda akan kekal bujang sampai bila-bila....

Anda akan terus kecewa, jika anda gagal buat dia TERUJA untuk berkawan dengan anda...

Kalau perkara ini pernah berlaku pada anda, maafkan saya, tapi ia bukan salah anda. Manalah nak tahu camne nak buat die teruja kan? Ilmu memikat ni bukannya ada diajar dalam kelas atau sekolah. Paling hebat pun dapat pinjam pengalaman dari kawan baik je.

Tapi tak apa, saya akan beritahu apa yang saya tahu. Niat saya, dapat tolong ramai orang, sebab ramai dah yang berjaya saya bantu. Dan ia perkara paling best saya pernah buat di bumi ni. Teruskan bacaan anda....

Semasa memikat seseorang, ada dua perkara yang anda perlu tahu terlebih dahulu...


LELAKI - Apabila anda berjaya buatkan dia rasa disanjung, dihargai dan disokong, dia akan cintakan anda. Lelaki akan suka pada perempuan yang buat dia rasa BESAR dan HEBAT.

PEREMPUAN -  Apabila anda berjaya faham perasaan dia, tahu cara menjaga dirinya, mengawalnya, menguasainya, dia akan cintakan anda. Perempuan suka pada lelaki yang caring dan BERSIFAT DOMINAN tetapi romantik.



Nampak macam mudah kan?

Tapi mari kita cuba halusi sekejap. Benda yang mudah macam ni adalah perkara yang sama semua orang mudah lupa. Ramai yang tak sedar perkara ini sampai la dah terlambat.
Dan kekal bujang....


En Fikri Yang baik hati, cecite kat saya..camne nak bagi die teruja tu?

Ha ni yang saya nak cerita. Untuk buatkan dia teruja, anda perlukan kaedah memikat yang berkesan, dan juga boleh digunakan dengan mudah... dan ini adalah formula tersebut.

Formula inilah yang perlu anda gunakan semasa memikat...





SILA BACA LAGI SEKALI SEBAB SAYA NAK TUNJUKKAN CARANYA....

Anda dah ready tak? Pernah ke anda tau kaedah ni?

Saya jamin anda tak pernah....sebab tu anda masih gagal..

Teknik memikat yang saya gunakan ni bukanlah teknik yang biasa anda dengar. Saya akan huraikan teknik ini satu persatu untuk anda faham apa yang saya nak ceritakan.


LANGKAH PERTAMA :
Anda membuat dia tertarik kepada anda.
Dia rasa anda mengujakan dia dan berminat nak kawan dengan anda.

LANGKAH KEDUA : Anda menanam ciri-ciri persamaan anda dengan
dia. Persamaan anda dengan dia akan membawa kepada perkenalan
yang lebih rapat.

LANGKAH KETIGA : Anda tanamkan keintiman padanya. Anda dan dia
mula membincangkan hal peribadi dan mula bermain emosi. Masa inilah Percintaan semakin hangat.

LANGKAH KEEMPAT : Anda cakap "i love u :)" dan anda dan dia
sama-sama memberi komitmen untuk jatuh cinta~!


Formula ini yang saya dapat setelah 3 tahun try n error, yang memakan masa dan juga wang ringgit saya.  Selama ini, saya simpan formula memikat ini sebab saya nak uji keberkesanannya. Kini saya bersedia nak turunkan ilmu ni kepada orang yang berminat.

Untuk cara memikat yang berkesan ni, bukanlah sesuatu yang mustahil untuk dipelajari. Sesiapapun boleh lakukannya. Tak kiralah duit anda banyak mana, anda kerja apa, ataupun apa paras rupa anda, anda boleh mula memikat pada waktu sekarang juga.

Walaupun anda tak tahu apa-apa tentang memikat, walaupun anda ZERO knowledge, walau apa jua alasan yang anda berikan...ANDA BOLEH!

Dengan memahami cara yang saya telah tunjukkan, anda boleh melakukannya dengan sangat mudah!

Dan ini ceritanya bagaimana formula ini terhasil....

Nama saya Fikri dan saya dulu seorang loser. Saya sangat loser sehinggakan semua yang saya cuba pikat akan cuba melarikan diri dari saya secepat kilat.

Walaupun begitu, berkat doa saya, saya dapat bercinta namun dengan cepatnya saya dikecewakan. Saya telah mengalami pasang surut percintaan sepanjang 7 tahun yang lalu, yang banyak memberi pengajaran kepada saya.

Akibat dikecewakan, saya hampir menyerah kalah. Tetapi saya bukanlah lelaki yang sanggup hidup bujang dan membuang masa hujung minggu saya begitu sahaja. Pada tahun 2007, oleh kerana kepesatan internet saya telah mula membuat rujukan dan bacaan di internet tentang cinta, tentang memikat, tentang lelaki dan perempuan dan psikologi manusia

Akhirnya saya telah menemukan satu penjelasan yang jelas bagaimana membuat seseorang itu jatuh cinta!


Saya berjaya menghasilkan formula hebat ini yang membawa saya ke jinjang pelamin!

Dari saat penemuan itu, saya mengamalkan panduan ini pada setiap masa yang saya fikirkan sesuai, dan setiap ketika peluang datang di depan saya...

Tapi kadang-kadang saya sangat terkejut apabila formula yang saya gunakan ini sangat berkesan. Sehinggakan makcik sapu sampah kat ofis pun turut tertarik kepada saya!

Saya tak pernah mengubah-apa apa tentang diri saya. Saya tetap Fikri yang dulu, saya masih juga tak kaya, saya masih tak kelakar, dan saya masih bawak kereta buruk masa saya keluar dating dengan mereka yang terdahulu.

Bila saya pandang sahaja seseorang yang saya minat, apa yang saya perlu lakukan hanyalah gunakan 3 turutan yang saya tunjukkan tadi. Dan ianya hanya tungu masa sahaja sebelum dia jatuh cinta pada saya. Ianya berkesan!

Dengan panduan ini, kini saya telah bergelar seorang suami kepada isteri yang merupakan pilihan hati saya sendiri. Dan kini saya hidup bahagia dan isteri saya telah hamil :D




Ini semuanya berkat formula yang telah saya gunakan tersebut, dan ia telah banyak mengubah hidup saya menjadi lebih baik. Apa yang telah berlaku sepanjang saya menggunakan formula tersebut adalah :

  • Keyakinan diri saya meningkat. Daripada seorang yang pemalu, kepada seorang yang berkeyakinan semasa bercakap dengan wanita.
  • Membantu saya kelihatan menawan. Inilah kuncinya, muka saya tak hensem, tapi saya tahu teknik untuk saya kelihatan menawan untuk memikat.
  • Mengetahui cara untuk mengekalkan perasaan cinta dan kasih kepada saya. Saya menggunakan teknik ________ untuk melakukannya.
  • Mengetahui cara bagaimana membaca bahasa badan, untuk tahu respon dia ok atau tidak. Ini penting untuk tahu isi hati dia.
  • Saya berjaya menguasai bagaimana teknik komunikasi berkesan, lelaki dan perempuan mempunyai cara yang berbeza. Kini saya dah faham!
  • Mengetahui bagaimana untuk mewujudkan aura percintaan, agar saya tidak terperangkap dalam ruang ''hanya kawan.'' dan seterusnya menimbulkan perasaan cinta!

Dengan formula ini, rakan-rakan bujang saya pun telah mempunyai kekasih!

Sebelum ini, saya telah berikan panduan ini kepada rakan-rakan saya yang menghadapi banyak masalah dalam memikat.

Dan ajaibnya, daripada tidak pernah ada pasangan, kini mereka pula yang menjadi hebat dalam memikat. Dan ini membuka mata saya yang rahsia ini adalah sangat bernilai dan boleh membantu sesiapa yang mempunyai masalah dalam memikat.

Sehinggalah pada satu hari, saya dipaksa untuk membukukan semua rahsia ini dalam bentuk ebook. Ianya adalah idea daripada rakan saya yang meminta supaya formula ini dapat disebarkan dan membantu orang seperti anda.

Saya sudi berkongsi rahsia ini yang telah terbukti berkesan, supaya anda tak perlu lalui semua keperitan dan kepayahan untuk belajar cara memikat. Bahkan, saya bersedia kongsikan kesemua teknik-teknik hebat tersebut untuk kegunaan anda.

Saya dah mudahkan perjalanan anda, jadi saya minta anda berhenti lakukan apa yang anda lakukan sekarang, dan tumpukan perhatian terhadap perkara yang ingin saya maklumkan sebentar lagi.

Inilah dia, FORMULA memikat yang khusus untuk anda yang tercari-cari teknik memikat yang terbukti berkesan...

Iaitu (drum roll).......







Perhatian: Ilustrasi ini menggambarkan ebook panduan memikat dan bukannya sebuah buku fizikal. Ebook ini akan dihantar dan diterima oleh anda melalui email. Anda memerlukan perisian adobe Reader bagi membolehkan anda membaca ebook ini.



APA KATA MEREKA YANG TELAH MEMBACANYA.....

Pelbagai teknik dan rahsia MENGEJUTKAN akan didedahkan kepada anda!

  • Ebook ini ditulis sendiri oleh saya, yang berpengalaman luas selama 6 tahun dalam mencuba pelbagai teknik memikat.
  • Ebook ini juga ditulis dengan bahasa yang mudah difahami, walaupun anda hanya kelulusan UPSR.
  • Maklumat yang ada dalam ebook ini akan menjimatkan banyak masa dan wang anda untuk memikat dalam waktu yang singkat.
  • Maklumat dalam ebook ini berbentuk "how to", bukannya tips-tips umum tetapi lebih kepada cara melakukannya mengikut LANGKAH-LANGKAH yang diterangkan satu demi satu.

Melalui ebook setebal 97 muka surat ni, ianya sarat dengan topik-topik mengenai memikat. Antara strategi yang saya akan kongsikan adalah :-

  • Bagaimana untuk menarik perhatian dengan segera - dengan menggunakan 4 teknik _______ yang akan didedahkan (ms 24)
  • Bagaimana untuk perempuan membina kuasa tarikan kepada lelaki dan seterusnya mendapat perhatian lelaki (ms 30)
  • Cara “lelaki nakal” – kenapa lelaki nakal selalu dapat semua perempuan dan bagaimana anda boleh juga berjaya lakukannya...tanpa menjadi nakal (ms 37)
  • Mengetahui topik __________yang merupakan topik paling mudah dalam mencipta perhubungan, dan membuatkan dia jatuh hati dengan segera! (ms 46)
  • Langkah penting untuk memikat iaitu A___ A____ K_____. Tanpa langkah ini, mana-mana lelaki pun akan gagal memikat perempuan walaupun anda sekacak Aaron Aziz. (ms 37)
  • 4 Kunci utama dalam memikat, yang akan menimbulkan perasaan gelisah pada dirinya yang menampakkan anda adalah lelaki yang berjaya menggoncang perasaannya (ms 20)
  • Bagaimana anda membuatkan dia berfikir bahawa anda adalah satu ASET yang dia perlu berusaha untuk dapatkan. Yang dia yang akan mengejar anda! (ms 36)
  • Rahsia menggunakan EM____TI yang disimpan baik yang membuatkan perempuan tergilakan anda. Ketahui bagaimana menggunakan teknik ini dengan sebaiknya dan lihat hasilnya sendiri! (ms 76)
  • Bagaimana membina keyakinan diri, dan memiliki mindset yang membuatkan anda boleh memikat dimana-mana, pada bila-bila masa tanpa ada rasa takut. (ms 20)
  • Bagaimana temujanji pertama anda sepatutnya berlangsung, dimana dengan melakukan_________akan menjadi penentu untuk dia cintakan anda (ms 55)
  • Bagaimana mahu membuatkan dia tergila-gilakan anda selepas temujanji pertama. Timbulkan _________ ini dan anda pasti akan laku! (ms 39)
  • Buatkan bahawa anda tidak kisah langsung tentang ________ dan buatkan seolah-olah anda mencari_______, akan membuatkan dia menggilai anda!  (ms 44)
  • Cara Mudah “Meneruskan perbualan ” yang akan membuatkan sidia tertarik pada anda dan berminat meneruskan perbualan dengan anda (ms 39)
  • Bagaimana mewujudkan persamaan tanpa dia sedari, dan bagaimana perbezaan pula akan membuatkan anda dan dia kelihatan sepadan!
  • Satu teknik minda yang hebat, hanya biarkan dia untuk lakukan ini dan anda pasti telah yakinkan dia untuk cintakan anda! (ms 83)
  • ... dan banyak lagi teknik-teknik yang anda memang tak dapat jumpa apabila ketika mengoogle, yang akan meningkatkan lagi skill-skill anda untuk memikat ke satu tahap yang luar biasa!

SAYA TIDAK MEREKA-REKA CERITA. INI BUKTI DARI PEMBACA SEBENAR













Mahu BERJAYA seperti mereka? Klik Disini Untuk Bermula Sekarang!

Ya itulah kata-kata positif yang saya terima daripada pembaca ebook Panduan Memikat. Dan saya sangat gembira apabila ebook ini berjaya membantu mereka mendapatkan pasangan seperti yang mereka idamkan.

Anda pun boleh lakukannya juga. Dengan panduan ini anda tak perlu lagi :-

  • Nak guna teknik try n error yang belum pasti menjadi. kalau itu orang yang anda target selama ni, bukankah itu sangat berisiko.
  • Hidup bujang dan keseorangan. Anda kini dah ada panduan cara mudah untuk dapatkan calon yang sesuai. tak perlu risau lagi pasal asyik putus cinta.
  • Tak perlu lagi takut pasangan baru anda akan "lari" lagi. Dengan cara yang saya tunjukkan, anda tak perlu risau dah. Dia yang akan selalu kejar anda!
  • Kerisauan mencari cara memikat yang berkesan dah tamat. Saya dah sediakan untuk anda. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah ikut cara yang saya tunjukkan langkah demi langkah.
  • Anda akan dapat tahu macamana kaedah nak cari pasangan yang sesuai dengan anda. tak perlu lagi anda takut kalau-kalau die tu tak sesuai dengan anda. Saya dah sediakan cara nak kenal peribadi orang yang sesuai dengan anda.

Dan banyak lagi kelebihan yang anda akan dapat bila anda membaca panduan memikat ni!

En Fikri, panduan ini berkesan ke untuk saya?

YA! Panduan Memikat adalah untuk anda walaupun anda adalah amatur!

Panduan Memikat ini memang direka untuk anda tidak kira apapun skill memikat yang anda ada..

Jika anda masih lagi amatur, saya jamin panduan ini akan memberi cara langkah-demi-langkah yang lengkap untuk anda gunakan. Anda akan memperolehi bagaimana proses perkenalan bermula sehingga menjalin hubungan, dan.....

Jika anda adalah novice atau expert, anda akan dapat mengetahui cara bagaimana teknik anda boleh ditambah baik dan mengetahui cara ‘memecut’ skill anda ke tahap seterusnya.

Panduan Memikat sentiasa boleh anda gunakan...Untuk selamanya!

Saya nak beritahu, tiada teknik yang dikatakan lapuk dalam cubaan memikat....

Adalah salah jika anda fikir bahawa ada teknik yang dikatakan ketinggalan zaman untuk memikat...sesiapapun yang BERPENGALAMAN memikat tahu teknik yang sama akan mencipta kejayaan walaupun digunakan pada tahun dahulu, kini atau akan datang... semuanya kerana manusia tetap adalah manusia, manusia tidak mudah berubah.

Semua prinsip bagi Panduan Memikat digunakan sentiasa akan benar, untuk anda, anak anda, dan sesiapapun. Teknik-teknik ini mungkin akan ditambahbaik pada tahun mendatang...tapi ia tidak akan berubah pada waktu sekarang ini.

AMARAN! PANDUAN INI AKAN MEMBUATKAN ORANG TERTARIK KEPADA ANDA SECARA TIDAK SENGAJA!







Kurang Keyakinan Semasa Memikat? Panduan Memikat Akan Selesaikan Masalah Anda!

Selalu kita dengar, masalah utama yang saya perhatikan dalam memikat adalah kerana kurangnya keyakinan dan juga tidak tahu bagaimana ingin berkomunikasi dengan sidia.

Tetapi dengan Panduan Memikat, masalah anda ini akan dapat diatasi tidak sampai 10 minit!

Saya bongkarkan satu rahsia ya. Salah satu rahsia manusia paling menakutkan adalah kita tidak dapat menguasai kesemua emosi kita!

Ini bermakna kita tidak dapat mengelakkan diri kita berasa suka, gembira atau marah apabila kita 'terdedah' kepada sesuatu keadaan atau pengalaman.

Sama juga dengan pasangan anda, dia tidak dapat mengelakkan diri dari tertarik kepada anda, jika anda berjaya 'menyentuh' kesemua suis emosi yang penting itu.

Panduan memikat akan mendedahkan apakah suis itu, dan akan menunjukkan kepada anda bagaimana hendak membuatkan yang anda ini kelihatan MENARIK dan MENAWAN. Walaupun anda tidak mahukannya!




Apa yang boleh saya katakan mengenai ebook ini adalah TERBAIK!

Patutlah kenapa kita sering gagal dalam bercinta. Kadang-kadang kita sendiri tak dapat mendefinisikan apa itu sebenarnya cinta. Sebab itu berlakunya kegagalan dalam percintaan.

Ebook ini mengupas tentang proses bagaimana berlakunya percintaan dari awal sehingga perhubungan terjalin. Tak sangka ebook ini mengupas langkah demi langkah didalam cara mendapatkan pasangan. Dari segi teknik ditunjukkan, apa yang patut dibuat begitu detail sekali dengan cara bagaimana melakukannya. Fuh! Terbaik.

Patutlah sukar sangat untuk mendapatkan cinta yang kita mahukan. Salah langkah rupanya. Patutnya kalau dapat hint kena ade "follow up", barulah menjadi. Rasanya sesiapa yang hendak mendapat pasangan nak berkahwin perlu membeli panduan ini dan baca sampai habis. Takut berlaku kesilapan semasa dalam perhubungan (sebab baca tak habis).

Terima kasih kepada Ahmad Fikri. Lepas ini boleh jadi kasanova. Haha. (Gurau jer)



Farid Ashaari
http://faridashaari.com



“Ebook cinta pertama yang paling lengkap setakat yang saya pernah baca”

AWAS kerana ebook ini bakal mengubah pandangan anda jika anda beranggapan bahwa perempuan atau pun lelaki susah untuk dipikat. Selepas saya meneliti ebook ini barulah saya dapat menangkap mesej sebenar penulis berkenaan Ebook ini.

Ianya penuh dengan motivasi, tips, panduan, cara, dan pengalaman sebenar penulis mengenai sesuatu perkara reality yang akan dihadapi oleh setiap insan yang bergelar manusia.

Sejujur nya saya begitu KAGUM dengan isi kandungan ebook ini kerana jalan cerita nya begitu menarik untuk di ikuti.

Tetapi AWAS! Jangan jadikan ebook ini sebagai alasan anda untuk mempermainkan perasaan cinta hati insan lain. Ebook ini sesuai pada sesiapa yang hanya serius dalam membina masjid kearah yang lebih bahagia dan lain daripada pasangan lain.

Dapatkan ebook ini sekarang jika anda mahu SERIUS!

Mohamad Aizaruddin Adanan
Pemilik Blog
www.tintacinta.com
www.tintacinta.com/blog


Bonus Percuma Untuk Anda yang TERAWAL!

Apabila anda dapatkan ebook panduan memikat pada hari ini, secara automatik anda akan menerima ebook tambahan sebagai bonus yang bernilai RM100 secara PERCUMA!



Panduan Memikat Online (Bernilai RM100)



Memikat di laman Facebook atau yang lain tidak seperti cara memikat yang biasa. Ia tidak melibatkan suara, tidak bertentang mata, maka anda perlukan cara yang lebih 'advance' untuk memikat di Facebook.

Untuk memikat di facebook, ada beberapa perkara yang anda perlukan untuk memikat seseorang. Jika tidak, anda akan kelihatan seperti ramai 'orang biasa yang memikat dengan cara biasa'. Ketahui apakah senjata yang ampuh untuk membuatkan dia respon kepada anda dengan panduan ini.

Bagaimana? Apakah hati anda sedang kata sekarang?

Sekarang, soal hati anda, ADAKAH ANDA BENAR-BENAR INGIN MEMPUNYAI KEKASIH?

  • Adakah anda rela kekal dengan hidup anda sekarang, kekal sunyi dan hidup dalam ketakutan, sendirian tanpa peneman dan pengubat rindu.
  • Adakah anda berhasrat mempunyai seorang kekasih hati, tempat mengadu, tempat berlindung dan juga tempat bergantung?
  • Adakah anda berhasrat mengubah hidup anda untuk menjadi lebih bahagia, lebih indah dan sentiasa dihargai?

Jika anda memang mahu BERJAYA memikat seseorang dan buatkan dia menjadi pasangan pilihan anda, sentiasa menyayangi dan menyintai anda, tanpa keraguan, tanpa memandang orang lain, hanya andalah penyeri, suri dihati, raja, permaisuri, dan segala-galanya untuknya, YA ANDA MEMANG PERLUKAN PANDUAN INI.

Jadi saya sarankan anda untuk tidak membuang masa lagi kerana peluang hebat sebegini akan datang sekali sahaja dan jika anda tidak merebutnya maka tiada perubahan yang akan berlaku dalam hidup anda.

Saya tahu, saya yakin, saya pasti...Anda benar-benar mahukan semua itu. Dan kini, tibalah masanya untuk anda miliki ebook panduan memikat dan mula hidup berpasangan.






  Ya! Saya Berminat untuk mendapatkan pasangan hidup saya. Berikan saya akses Download Bagi Ebook panduan memikat sekarang juga!



RM 200

RM 175

RM 150


Walaupun ebook ini sangat bernilai tinggi dengan ilmunya yang bakal membantu anda nanti, saya tidak akan berikan harga yang mahal untuk anda. Anda cuma perlu membuat pelaburan sekali seumur hidup dengan tawaran yang cukup hebat, cuma....

RM 29 SAHAJA!
Harga ini semakin meningkat kerana bukti kejayaan semakin banyak! dan ia semakin bertambah!


Tekan butang tempahan di atas sekarang sebelum harganya dinaikkan lagi!







Adakah anda sedang rasa ragu-ragu?

Mungkin kini anda sedang berkata di dalam hati, "Tidak mengapalah, saya akan dapatkan ebook ini nanti. Saya tak cukup duitlah". Kemudian, anda akan meninggalkan website ini dan meneruskan kerja-kerja seharian anda..

Akhirnya, anda lupa tentang website ini dan masalah anda  terus menghantui fikiran anda tanpa ada jalan penyelesaiannya. Kini, masalah anda berulang kembali, setiap hari, hati anda akan merasa gelisah dan tidak henti-henti memikirkan, bagaimanakah caranya hendak mencari kekasih hati.. masalah yang sama kini kembali ke fikiran anda dan terus menerus menganggu fikiran anda berulang-ulangkali.

Jadi, usahlah bertangguh... semakin lama anda bertangguh, semakin lama lah masalah tersebut akan terus membelengu diri anda. Bertindaklah segera untuk selesaikan masalah anda. Insyaallah, perjalanan anda untuk menuju ke gerbang perkahwinan akan menjadi mudah dan lancar.

 


Panduan Memikat oleh saudara ahmad fikri ini sangat komprehensif dan bersesuaian dengan semua golongan..tak kisahlah anda belum bercinta, sedang bercinta atau sudah berpunya.

Saudara ahmad fikri telah menunjukkan 3 perkara yang perlu ada untuk berjaya dlm percintaan iaitu t------k+p-------n+k-------n.

Dalam panduan memikat ini juga telah di sediakan segala teknik memikat saya yakin mampu dilakukan oleh semua orang.

bukan sahaja teknik memikat di ajarkan malah ditunjukkan juga didalam panduan ini cara-cara mengekalkan perhubungan yang telah dibina oleh anda sejak awal.

Oleh itu, saya berani katakan panduan ini untuk mereka-mereka yang ingin membina percintaan yang kekal, yang inginkan diri disayangi oleh kekasih dan siapa-siapa sahaja yang ingin berjaya di alam percintaan.

ikhlas ,



Rahimi Nordin
http://perundingependidikan.co.cc



Betul Ke 'Men Are From Mars' dan 'Women Are From Jupiter' ???

Mesti ramai yang pernah dengar frasa-frasa tu kan? Tapi yang lebih peliknya... bolehlah pula dua 'spesis' ni hidup dalam satu planet yang sama?! - planet Bumi ni.

Dari Marikh dan dari Zuhal tu... hanyalah gambaran semata. Tapi hakikat yang cuba disampaikan oleh frasa-frasa itu adalah, betapa bezanya segala apa di antara kaum Adam dan kaum Hawa ni. Segala macam, banyak sekali yang berbeza.

Di sinilah istimewanya panduan ini. Bro Ahmad Fikri berkongsi segala macam tip dan rahsia tentang hal-hal memaut kasih sayang di antara pasangan. Banyak info-info menarik yang mungkin kita tak pernah tahu. Malah, mungkin biasa yang kita tahu, tapi kita pandang enteng je sebelum ni. Yang lebih istimewa, panduan ini bukan banyak cedok-cedok dari sumber lain, tetapi banyak daripada pengalamanya sendiri.

Antara yang penting di panduan ini, adalah memahami sebaik-baiknya persamaan-persamaan yang dapat dijadikan pemangkin utama untuk lebih mengeratkan lagi hubungan. Tetapi, yang lebih penting dari itu... adalah memahami, sekaligus cuba menerima kekurangan yang ada pada pasangan - moga-moga ia lebih lagi dapat jadi pemangkin untuk kukuhkan hubungan.

Semoga yang mendapatkan panduan ini, akan dapat apa-apa manfaat darinya. Mungkin tak semua, tapi insyaALLAH, pasti ada.

Sekalung ucapan terima kasih kepada bro Ahmad Fikri.

ps - Sebenarnya panduan ini adalah maha terbaik untuk pasangan-pasangan yang berimpian untuk merasai saat-saat cinta di alam yang sah; alam perkahwinan. Sebab, banyak lagi yang boleh dibuat di alam tu... Hehe.


Ikhlas,
Mujahid Al-Akhund
Pemilik Blog
www.Cinta.YangAkuSegala.com



Apa yang ditunjukkan di dalam ebook Panduan Memikat ini bukan hanya mengajar tentang cara memikat malah ia juga mengajar saya bagaimana cara untuk kekal memikat.

Jadi ianya tidak terhad kepada mereka yang belum kahwin saja malah yang dah kahwin juga disarankan untuk mendapatkan ebook ini.



Fazli Izwan
http://www.fazliizwan.com



Setiap perkara pasti ada panduan yang berbentuk pendidikan. Tidak dapat dinafikan bahawa bercinta itu mudah tapi perkara yang sukar ialah bagaimana hendak memulakan dan memelihara hubungan cinta itu.

Setelah saya membaca ebook Panduan Memikat, saya dapat mengenalpasti beberapa kesilapan yang sering dilakukan oleh pasangan yang bercinta menyebabkan hubungan mereka berakhir begitu sahaja.

Dapatkan ebook Panduan Memikat dan bina silaturahim anda supaya jodoh anda kekal hingga ke akhir hayat"



Ikhwan Fahmi
Ikhwan Design Management (SA0165762-M)
http://panduandpli.com




 

Jika anda lambat bertindak, anda akan rugi besar!

1. Anda masih ragu-ragu dengan strategi panduan memikat yang saya dedahkan dalam ebook ini?

Untuk pengetahuan anda, setiap testimoni yang terdapat di laman ini bukanlah pembeli ebook yang biasa. Tetapi, mereka merupakan pelanggan yang mempraktikkan setiap strategi panduan memikat yang saya dedahkan. Kini, mereka sudah mula mengorak langkah untuk ke arah masa depan yang lebih baik. Tak kan anda nak tengok je kot?

2. Anda rasa boleh dapatkan panduan panduan memikat di laman web lain?

Saya berani jamin. Anda gunalah google, anda gunalah yahoo sekalipun. Anda tidak akan berjumpa dengan ebook berkaitan memikat selain yang terdapat di sini. Anda tak percaya? Cubalah cari.

3. Anda yakin boleh mula memikat tanpa panduan di sini?

Terus terang saya katakan, 7 tahun lamanya saya hidup dalam kesengsaraan. Tetapi, mujur saya terselamat disebabkan oleh teknik yang saya dedahkan dalam ebook ini. Anda cukup bertuah kerana tak perlu lalui semua itu. Anda boleh pilih sama ada untuk rugi dulu atau terus memikat melalui ebook ini. Pilhan yang bijak? Belajar daripada mereka yang berpengalaman.

4. Anda nak ‘trial & error’ dalam memikat?

Nasihat saya, sediakan tisu untuk mengesat air mata apabila tersilap cara. Saya dah nyatakan tadi, apabila anda dapatkan ebook panduan memikat yang saya tawarkan di atas, anda tak perlu ‘trial & error’ lagi. Apa yang perlu anda lakukan adalah ‘copy & paste’ sahaja teknik memikatr yang saya kongsikan. Semudah itu.

Pelaburan Anda Untuk Ebook Panduan  Memikat Mempunyai Jaminan Pulangan Wang!


Apa yang anda tunggu lagi? Kenapa masih berfikir panjang? Adakah anda sedang menunggu seorang kekasih jatuh ke riba untuk bercinta dengannya? Jangan mimpi tanpa ebook Panduan Memikat!








Dari Meja,
Ahmad Fikri-Bekas Loser Memikat.

P.S. Jangan ragu lagi, sememangnya ia adalah apa yang anda perlukan selama ini. Zaman bujang adalah terlalu indah untuk anda biarkan tanpa seorang kekasih.

P.P.S. Bayangkan hidup anda kekal sunyi dan sepi jika anda tidak tahu teknik dan strategi yang bernilai ini. Dan bayangkan betapa rugi dan sia-sianya jika anda tidak bertindak sekarang.  Anda takkan lawat web ini untuk kali kedua. Apa lagi yang anda tunggu? Untuk membuat tempahan Klik Sini Sekarang!




Disclaimer: Laman web ini adalah sebahagian daripada hak milik FikriSOHO network. Tidak dibenarkan mana - mana bahagian pada laman web ini diterbitkan kembali dalam apa jua bentuk sekalipun. Kesemua rangkaian laman web adalah dilindungi dibawah Polisi, Syarat dan Terma yang telah ditetapkan.

Copyright 2011 FikriSOHO Network - Hakcipta Terpelihara

Soalan Lazim | Syarat dan Terma | Afiliates | Preview

Jika ini pengalaman pertama anda membeli ebook, klik sini untuk belajar caranya





Sila Muat Turun Preview Panduan Memikat Ini Secara PERCUMA Dahulu.

Masukkan nama dan email anda untuk mendapatkan preview ini. Kemudian ikut arahan yang diberikan untuk pengesahan email. Anda akan diberikan link download panduan ini setelah email anda disahkan.

Nama
Email
Email Marketing by TrafficWave.net

Email anda dijamin selamat. Saya juga membenci SPAM seperti anda.